Affärsinriktad Business Operations Partner


Har du erfarenhet av att arbeta i en roll med fokus på att skapa och bibehålla långsiktiga relationer? Som Business Operation Partner arbetar du tätt tillsammans med övriga team och kollegor och därav är god samarbetsförmåga av största vikt. Du har en god kommunikativ förmåga och har en förmåga av att hantera kunder och leverantörer på ett professionellt sätt. Slutligen skapar du struktur för dina kunder och har ett genomgående affärstänk. Vi ser att du som söker gärna har en bakgrund från lagidrott samt är driven och prestationsinriktad.

OM FÖRETAGET
Ework Group är en marknadsledande oberoende konsultförmedlare med fokus på IT, telekom, teknik och organisationsutveckling. Ework matchar konsulter mot uppdrag i flertalet olika branscher och är verksamma i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen. Vi har ramavtal med över 170 ledande företag i de flesta branscher och hanterar idag mer än 10 000 konsulter ute på uppdrag. Huvudkontoret är placerat i Stockholm och företaget är noterat på NASDAQ OMX Stockholm.

Ework har en stark entreprenörsmässig företagskultur vilket visar sig i vår ambition att ta en ledande och innovativ roll på marknaden. Hos oss får du möjligheten att vara en del av, samt bidra till, en härlig och framåtlutad arbetsmiljö tillsammans med drivna kollegor.

 

ARBETSUPPGIFTER
Ditt övergripande syfte i rollen som Business Operations Partner är att du skapar värde i befintlig leverans och utveckla samarbeten genom långsiktiga relationer, rak kommunikation och känsla för service.. Du arbetar även med att följa upp och förlänga konsultavtal, förhandla avtalsvillkor och priser samt lösa problem som dyker upp för konsult eller kund. Slutligen ansvarar du att identifiera nya affärsmöjligheter tillsammans med kund samt är delaktig i nätverkande aktiviteter.

 

För att lyckas i rollen är det bland annat viktigt att du:
• Förstår affärsdrivande faktorer och prioriteringar
• Har ett genuint intresse för att utveckla professionella relationer
• Vågar ta beslut och tar kalkylerade risker för att uppnå mål
• Är bra på att planera och organisera, är affärsmässig och handlingskraftig
• Förmedlar information och kan diskutera tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt, på så väl svenska som engelska
• Har stor ansvarskänsla, integritet och gott omdöme
• Identifierar dig med våra värdeord angelägen, professionell och uppmärksam

 

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
• Minst 1 års arbetslivserfarenhet från liknande roll där du arbetat kundnära med långsiktiga kundrelationer
• God systemvana
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på svenska såväl som engelska

 

Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare (6 mån provanställning tillämpas)
Placering: Göteborg

 

SKICKA DIN ANSÖKAN TILL

Åsa Landqvist, Manager

asa.landqvist@eworkgroup.com

Frågor? Kontakta ansvarig Manager Åsa Landqvist asa.landqvist@eworkgroup.com
I urvalsprocessen använder vi oss av tester som mäter problemlösningsförmåga och personlighet.

 

Log in SIGN UP