Search through all assignments

Prissättningsaktuarie

Till vår kund söker vi en Prissättningsaktuarie

Jobbeskrivning:
Som prissättningsaktuarie hos kunden arbetar du med prissättningen för samtliga produkter och affärsområden/länder.

Ditt fokusområde är att delta arbete med prissättning och produktutveckling tillsammans med prissättningsteamet och experter från verksamheten. Utöver prissättning så deltar du även aktivt i arbete med analysmiljö och tillhörande dataflöden.

Aktuariegruppen inom kundens Affärsutveckling hanterar utöver prissättning och produktutveckling även, lönsamhetsuppföljning, budgetarbete, affärsuppföljning, forskningssamarbete samt utveckling av analys-datamart och tillhörande verktyg.

Vi erbjuder en bred tjänst inom prissättning med goda möjligheter för personlig utveckling och egna ansvarsområden där du får möjlighet att se och arbeta med helheten.

Kompetenskrav:
Vi söker dig som har examen inom matematik, matematisk statistik eller liknande med kunskaper inom dessa ämnen. Utbildning från aktuarieprogrammet är meriterande. Vi vill att du ska ha minst tre års arbetslivserfarenhet, gärna med fokus på prissättning. För att lyckas ska du ha mycket goda programmeringskunskaper, företrädelsevis i SAS. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en person som är analytisk, nyfiken och med ett personligt driv. Du ska trivas att jobba ensam såväl som i team. Ditt arbetssätt är strukturerat och du arbetar gärna med kontinuerliga förbättringar med målet att nå hållbara lösningar som ökar gruppens effektivitet på sikt.
Agrias prissättningsaktuarier är placerade mitt i verksamheten så den rätte kandidaten trivs med många kontaktytor samt är pedagogisk och kan förklara komplexa frågeställningar på ett begripligt sätt.
Avdelningen affärsutveckling & analys arbetar med Agrias alla länder och kommunikationen sker på Svenska och Engelska så goda kunskaper inom dessa språk är en förutsättning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av internationellt samarbete.
• Engelska flytande
• Akademisk utbildning med examen inom matematik, matematisk statistik eller liknande med kunskaper inom dessa ämnen
• Arbetslivserfarenhet inom prissättning


Meriterande kompetens:

Startdatum: Snarast
Längd: 2019-11-01 med ev. förlängning
Plats: Stockholm
Arbetstid: 100%
Språk: Svenska

Vänligen ansök direkt via vårt system med:

- ditt uppdaterade CV
- timpris (inkl. omkostnader)
- namn och telefonnummer till två referenter (vi kontaktar dina referenser först efter kontakt med dig)
- information om när du är tillgänglig för att påbörja uppdraget
- i motiveringen beskriv varför just du är lämplig för detta uppdrag - hänvisa till tidigare konsultuppdrag, anställningar, utbildningar och personliga egenskaper.

Vi offererar ofta löpande. Det innebär att vi ibland tar bort uppdraget från vår webbsida tidigare än sista ansökningsdag. Är du intresserad av ett uppdrag rekommenderar vi dig att ansöka omgående.
Prissättningsaktuarie - Assignment

In short:

Project no:
19-06-7654
Reference no:
7654
Announced date:
13/06/2019
Project:
ASAP - 01/11/2019
Assignment:
Finance Other Finance
Location:
Sweden, Stockholm
Date:
Apply ASAP

Competence:
Aktuarie 3-5 Years Essential
SAS 1-3 Years Preferred
Phone: +46 (8) 50 60 55 00