Search through all assignments

Android-utvecklare

Till vår kund söker vi en Android-utvecklare

Vår kund befinner sig i en spännande digital förändringsprocess och vi söker dig som vill göra ett redan marknadsledande företag ännu bättre. Är du en driven person som vill arbeta för långsiktig utveckling och som verkligen vill göra skillnad? Sök då tjänsten som Android-utvecklare hos oss!

Om rollen
Vi söker Android-utvecklare med några års erfarenhet och som kan och vill utveckla i Kotlin. Du är van att arbeta i en agil miljö och det är en fördel, men inget krav om du arbetat med testdriven utveckling (TDD). Du gillar full fart framåt och att ha det kul på jobbet med dina kollegor.

De olika teamen är självorganiserade och tvärfunktionella och har en mix av native-utvecklare, UX-designers, AD, produktägare, teamlead, analytiker samt utvecklingsredaktörer. Du bygger lösningar från idé till leverans med hjälp av data, användbarhetstester och designstudio-möten där alla tillsammans skissar på idéer, A/B tester m.m.


Vem är du?
För att trivas hos oss är du en prestigelös teamspelare som trivs i en snabbrörlig miljö. Du är nyfiken som person och har ett driv att utvecklas och utforska både i stort och i smått samtidigt som du gillar att dela med dig av dina kunskaper och upptäckter. Att du är självgående och initiativrik är något vi värderar högt även om mycket av arbetet sker genom par-programmering. Det är förstås bra om du har intresse för nyheter, och en vilja att forma framtidens medier och sättet att konsumera dessa.

Svenska är ett krav


Startdatum:Omgående
Längd:2019-06-28
Plats:Stockholm
Arbetstid:40h
Språk:Svenska

Vänligen ansök direkt via vårt system med:

- ditt uppdaterade CV
- timpris (inkl. omkostnader)
- namn och telefonnummer till två referenter (vi kontaktar dina referenser först efter kontakt med dig)
- information om när du är tillgänglig för att påbörja uppdraget
- i motiveringen beskriv varför just du är lämplig för detta uppdrag - hänvisa till tidigare konsultuppdrag, anställningar, utbildningar och personliga egenskaper.

Vi offererar ofta löpande. Det innebär att vi ibland tar bort uppdraget från vår webbsida tidigare än sista ansökningsdag. Är du intresserad av ett uppdrag rekommenderar vi dig att ansöka omgående.
Android-utvecklare - Assignment

In short:

Project no:
19-04-6044
Reference no:
6044
Announced date:
18/04/2019
Project:
ASAP - 28/06/2019
Assignment:
Mobile & App Development
Location:
Sweden, Stockholm
Date:
Apply ASAP

Competence:
Android Developer 3-5 Years Essential
Kotlin 4-12 Months Essential
Phone: +46 (8) 50 60 55 00