Search through all assignments

Sales Specialist

Till vår kund söker vi en Sales Specialist/Försäljningsingenjör.

Jobbeskrivning:
Skulle du beskriva dig själv som proaktiv med en passion för kylteknik? Ta en spännande utmaning i ett globalt företag med fokus på utveckling och tillverkning.

Som försäljningsingenjör kommer du att klara våra kompletta kunderbjudanden och spela en nyckelroll för att tillhandahålla teknisk expertis och systemförståelse, både till våra kunder och till vår tekniska försäljningsavdelning. Enannan av dina huvuduppgifter är prisberäkningar. Det här är en spännande och utmanande roll där du kommer att vara involverad i en mängd olika projekt och produkter.
Eftersom vi har vår fullständiga organisation på fabriken, och du kommer att arbeta nära teknik och produktion kommer det att finnas stora möjligheter att fördjupa din tekniska kunskap. Vi är också verksamma på en global marknad - med kunder över hela världen, så du kommer att resa och bredda ditt nätverk.

Behov:
För att lyckas måste du vara en driven och målinriktad person drivas och målorienteras, med förmågan att få saker gjorda att göra. Med dina samarbets- och kommunikativa färdigheter är du en naturlig lagspelare och du bidrar med din positiva inställning och problemlösande attityd inställning till vår framtida framgång.

Som grund har du en universitetsexamen i ett relevant område, helst med specialisering inom teknik eller marknadsföring. Du kombinerar detta med erfarenhet inom försäljning till industrin eller processindustrin och du har kommersiell kompetens och kunskap om kontraktshantering.
Du behöver också erfarenhet från projektverksamheten och / eller produktbaserad verksamhet och har erfarenhet av förhandlingar. Kunskap om kraftöverföring och / eller industri segmentet, såväl som ERP- och MS Office-kunskap. Om du har SAP-erfarenhet är det fördelaktigt.

Flytande på engelska och svenska är ett måste, både skriftligt och muntligt

Startdatum: 2019-04-15
Längd: 2019-12-31
Plats: Landskrona
Arbetstid: 100%
Språk: Engelska/svenska

Vänligen ansök direkt via vårt system med:

- ditt uppdaterade CV
- timpris (inkl. omkostnader)
- namn och telefonnummer till två referenter (vi kontaktar dina referenser först efter kontakt med dig)
- information om när du är tillgänglig för att påbörja uppdraget
- i motiveringen beskriv varför just du är lämplig för detta uppdrag - hänvisa till tidigare konsultuppdrag, anställningar, utbildningar och personliga
egenskaper.

Vi offererar ofta löpande. Det innebär att vi ibland tar bort uppdraget från vår webbsida tidigare än sista ansökningsdag. Är du intresserad av ett uppdrag rekommenderar vi dig att ansöka omgående.
Sales Specialist - Assignment

In short:

Project no:
19-04-5813
Reference no:
5813
Announced date:
18/04/2019
Project:
15/04/2019 - 31/12/2019
Assignment:
Other Business Development & Management
Location:
Sweden, Landskrona
Date:
Apply ASAP

Competence:
SAP 3-5 Years Essential
ERP system 3-5 Years Essential
3-5 Years Essential
Phone: +46 (8) 50 60 55 00