Search through all assignments

SAP Integration Developer

Du kommer att arbeta strukturerat med systemutveckling inom integration. Det innebär att arbeta varierat med interna system och externa parter utifrån krav och specifikationer från affärsprocesser inom koncernens bolag.

Uppdraget innefattar utveckling av nya integrationer och vidareutveckling av befintliga integrationer i integrationsplattformarna Dell Boomi och SAP PI.

I rollen som integrationsutvecklare kommer du få möjligheten att arbeta med flera olika sorters uppgifter. Du kommer främst att arbeta med utveckling i SAP PI inom alla huvudprocesser.
Vi driftar våra system själva och därför arbetar du också med att utreda och lösa incidenter och problem samt införa proaktiva åtgärder för att minska dessa.

Vi vill att du har tidigare erfarenhet av utveckling i någon integrationsplattform.


Startdatum: ASAP eller maj/juni/augusti (Det är viktigare med rätt person och kompetens än att tillsätta uppdraget så snart som möjligt)
Längd: 6-12 månader
Plats: Stockholm
Arbetstid: Heltid 40 h/vecka
Språk: Svenska

Vänligen ansök direkt via vårt system med:

- ditt uppdaterade CV
- timpris (inkl. omkostnader)
- namn och telefonnummer till två referenter (vi kontaktar dina referenser först efter kontakt med dig)
- information om när du är tillgänglig för att påbörja uppdraget
- i motiveringen beskriv varför just du är lämplig för detta uppdrag - hänvisa till tidigare konsultuppdrag, anställningar, utbildningar och personliga egenskaper.

Vi offererar ofta löpande. Det innebär att vi ibland tar bort uppdraget från vår webbsida tidigare än sista ansökningsdag. Är du intresserad av ett uppdrag rekommenderar vi dig att ansöka omgående.
SAP Integration Developer - Assignment

In short:

Project no:
19-04-6286
Reference no:
6286
Announced date:
16/04/2019
Project:
ASAP - Open end date
Assignment:
SAP
Location:
Sweden, Stockholm
Date:
Apply ASAP

Competence:
SAP PI 5-10 Years Essential
Phone: +46 (8) 50 60 55 00