Ework Group erbjuder kurser till 100 000 konsulter

BY KARIN HOLMBERG, 17. APR 2023

2 MIN READ

Är du inte en certifierad Scrum Master än?  
Nu kan du bli det. Under en begränsad period kan alla registrerade användare på Eworks plattform Verama ta kurser och bli certifierade till ett förmånligt pris.  
"Vi är så glada att vi tillsammans med vår partner Lexicon kan erbjuda kurser och certifieringar för alla skickliga yrkesverksamma i vårt nätverk", säger Hampus Norén, projektledare på Ework. 

Kompetensbrist är ett ämne som är högt på dagordningen i världen. För att hålla sig i framkant behöver många människor omskola sig och hålla sig uppdaterade med nya teknologier och arbetssätt. För att hjälpa sitt stora nätverk av konsulter att hålla sig uppdaterade med den senaste kunskapen och säkra sina framtida uppdrag har Ework Group ingått ett samarbete med Lexicon, den ledande svenska leverantören av utbildning och certifiering, och erbjuder ett stort utbud till rabatterat pris. 

Upp till 50 procent av priset på olika kurser 

Lexicon erbjuder många kurser och tillsammans med Ework har de sammanställt en lista över kurser som ger dig färdigheter som är högt efterfrågade på marknaden och som ofta efterfrågas i uppdragen som publiceras på Eworks digitala plattform Verama. Kurserna varierar från certifierad Scrum Master till kurser i agila metoder, Prince 2, Microsoft och Oracle. 

De fyra mest populära kurserna är tillgängliga till halva priset för Eworks nätverk och många andra är tillgängliga till ett reducerat pris. De fyra mest populära kurserna kommer kontinuerligt att uppdateras i enlighet med vad som är efterfrågat på marknaden. 

Hjälper konsulter att hålla sig uppdaterade 

Att vara en bra partner för nätverket av konsulter registrerade på Verama är viktigt för Ework och en av anledningarna till att de väljer att erbjuda kurser och certifieringar. 

"Vi vill verkligen vara en hjälpande hand och en möjliggörare för konsulter så att de kan skapa sin bästa arbetslivssituation. Att erbjuda möjligheten att bli certifierad eller att uppdatera sina färdigheter är ett sätt att visa vår uppskattning för alla fantastiska konsulter i vårt nätverk", säger Hampus Norén. 

Snabb tillgänglighet - bara ett klick bort 

Det är lätt att komma åt kurserna. När du är inloggad på Verama går du bara till menyn och klickar på kurser och certifikat och du kommer att omdirigeras till portalen på Lexicon. 80% av kurserna är på engelska och majoriteten hålls online så yrkesverksamma från alla Eworks marknader kan delta. 

Nyfiken på vilka kurser som finns tillgängliga? Klicka här!