Remote Sourcing Center: Så fungerar det

By Karin Holmberg, 1. jan 1970

2 MIN READ

 

  1. Remote Sourcing Center tillhandahåller konsulter som arbetar 100 procent på distans från hela Europeiska unionen (utom från Tyskland och Frankrike), Storbritannien och Ukraina. 
  2. Vi har ett erfaret Senior Sourcing Team i Polen. 
  3. Våra rekryterere söker aktivt efter både passiva kandidater och kandidater som aktivt letar efter nya uppdrag via LinkedIn Recruiter, Eworks digitala plattform Verama med över 100 000 yrkesverksamma eller via vårt nätverk. 
  4. Teamet kontrollerar alltid kandidaternas erfarenhet och färdigheter och ser till att de är motiverade.   
  5. Vi hanterar betalningar i EUR, PLN, NOK, DKK och SEK. 

 

Topptips om hur man bäst utnyttjar remote sourcing 

När du överväger att använda remote sourcing är det viktigt att tänka på de potentiella fördelarna som det kan erbjuda din organisation. Genom att utnyttja ett fjärrteam av rekryteringsproffs kan du få tillgång till en bredare talangpool och öka hastigheten och effektiviteten i dina rekryteringsinsatser. 

Genom att följa våra tips kan du hjälpa till att säkerställa att din organisation får ut det mesta av ett remote sourcing team och att identifiera och anställa de bästa kandidaterna för dina behov: 

Tydligt definiera dina rekryteringsbehov 

Innan du engagerar ett remote sourcing team, se till att tydligt definiera dina rekryteringsbehov och de kvalifikationer du letar efter hos en kandidat. Detta hjälper det teamet att rikta sin sökning och identifiera de mest lämpliga kandidaterna. 

Kommunicera regelbundet 

Kommunikation är nyckeln. Boka regelbundna möten för att diskutera framsteg, ge feedback och se till att alla är på samma sida. Detta hjälper till att säkerställa att det remote sourcing team du använder är i linje med dina rekryteringsmål och gör framsteg mot att identifiera toppkandidater. 

Var öppen för nya tillvägagångssätt 

Ett remote sourcing team kan ta med nya idéer och tillvägagångssätt till dina rekryteringsinsatser. Var öppen för deras förslag och villig att prova nya tillvägagångssätt som kan hjälpa dig att identifiera och attrahera topptalanger.